PINHAIS
Fabryka konserw portugalskich PINHAIS została założona w 1920 roku w Matosinhos. Do dziś pozostaje w rękach tej same rodziny. Konserwy produkowane są tradycyjnymi metodami . Cały proces (poza sterylizacją i zamykaniem konserw) odbywa się ręcznie.
António Pinhal, obecny właściciel fabryki, wraz z zespołem 140 pracowników, uważa, że sekret sukcesu i długowieczności firmy kryje się w tym, by zawsze przedkładać jakość nad ilość. Do produkcji ryb używa najwyższej jakości świeżych ryb: głównie portugalskich makreli i sardynek.
Portugalskie filety z makreli w oliwie z oliwek produkowane tradycyjnymi metodami. 125g
Portugalska mini makrela pikantna w oliwie z oliwek produkowane tradycyjnymi metodami. 125g
Portugalskie filety z makreli pikantne w oliwie z oliwek produkowane tradycyjnymi metodami. 125g
Portugalskie sardynki w oliwie z oliwek produkowane tradycyjnymi metodami. 125g
Portugalskie sardynki pikantne w oliwie z oliwek produkowane tradycyjnymi metodami. 125g
Portugalskie sardynki w pomidorach i oliwie z oliwek produkowane tradycyjnymi metodami. 125g
No comments:
Post a Comment